Sportlovsläger 2017 20-24 februari Måndag - fredag

 
För dig som går i särskolan och fyllt 10 år. Vi hoppas på massor av gnistrande snö. Packar ryggsäcken full med goda mackor och varm choklad för äventyr i snö och på is. Åker skidor, skridskor eller spark och susar ner för pulkabacken. Vi lär oss att pimpla och försöker att fånga en vintergädda. Träffar nya, och kanske gamla kompisar, grillar korv, eller bara myser vid lägerelden. Är vädret för busigt kryper vi in i värmen och spelar spel, läser något spännande, bakar något gott eller knåpar ihop något nytt.

Ansökan:

  • Lägervistelsen söker du som en LSS-insats på blankett Ansökan LSS- instats. Den skickas till handläggaren på kommunen. Blanketten ska vara kommunen tillhanda före 20 November.
  • Ansökan till lägret gör du på formulär ”Ansökan om sportlovsläger” som du skickar till FUB-gården, Tallkrogen 6, 743 74 Björklinge. Senast 20 November.
  • Matkostnad 500 kr betalas av lägerdeltagaren själv. Inbetalningskort kommer med inbjudan om du blivit antagen.

Länkar till formulär och ansökningsinfo:


Välkommen med din anmälan
Kristina och Thomas

Skollovsläger för barn och ungdom

 

Sköna sommardagar - fyllda av aktiviteter

En solkatt på kinden, vattenplask i Strandkanten och sommarbris i håret. Dofter av nylagad mat som njuts på altanen i den ljumma sommarkvällen. Skogspromenader med doft av gran till fåglars kvitter. Lata stunder på gräsmattan med högläsning av spännande berättelser. Turneringar i kubb, boule och fotbollsgolf. Möten med gamla och nya vänner. Är det inte sådana minnen vi alla vill ha efter sommarens slut? På Tallkrogen finns semestervistelser för alla. Tallkrogen ligger två mil norr om Uppsala, natur- skönt belägen på Långsjöns södra strand.
Sommarläger för barn och ungdom sommaren 2018 

Sommarläger för barn och ungdom
30 juli - 5 augusti

Vecka 6
Ålder 10-16

För dig som vill ut till äventyret och träffa kompisar och få nya vänner. Vi badar, grillar korv och myser vid lägerelden. Kanske fångar vi sommarens största fisk. Vi paddlar kanot, spelar boule, sparkar boll och lär oss att skjuta med pil och båge. Kommer du med?


Äventyrsvecka för ungdom och unga vuxna
7-13 augusti

Vecka 7
Ålder 15-25

En vecka där vi paddlar kanot, fiskar, spelar boll och skjuter pilbåge. Vattnet är varmt i Långsjön och det är ett nöje att ta ett kvällsdopp när nattmörkret sveper in oss. Vi gör gärna upp en eld och sjunger tillsammans.