Saker att göra i Uppsala – Björklinge

Tallkrogen är en plats för lugn och ro. Här samsas stillhet med avskildhet och naturen med upplevelser. En liten bit utanför Uppsala, i tätorten Björklinge, ligger platsen där alla kan möta naturen på sina villkor.

Här finns saker att göra för alla
Tallkrogen är en perfekt plats för dig som vill ha saker att göra i Uppsala – Björklinge. Naturen, leklusten och den välkomnande, varma atmosfären gör att du snabbt kommer till ro och känner dig bekväm.

Här kan du bland annat…

  • Fiska i sjön (från brygga eller båt)
  • Spela fotboll
  • Mysa runt lägerelden
  • Paddla kanot
  • Umgås i rofull miljö

Som en inkluderande och välkomnande anläggning tar vi gladeligen emot besökare med intellektuella funktionshinder. Vi vill vara en plats där alla kan leva ut sina förmågor. Och en miljö där du kan leva ut på riktigt.

Slå läger i Uppsala – Björklinge

Vad sägs om att tillbringa flera dagar och nätter på Tallkrogen och skapa minnen för livet? Många minns lägerresorna som i går. Pirret inför avfärd, all förväntan under resan dit och skratten på plats. Minnena du tar med dig delar du med andra, och tillsammans bär ni dem med er genom hela livet.

Oavsett varifrån du kommer så är du alltid varmt välkommen att hitta på saker att göra här i Uppsala – Björklinge. Tallkrogen är öppen för dig. Du kan läsa mer om vår lägergård genom att klicka här.

Aktivitetsdagar

Vi arrangerar dagar för barn ungdomar och vuxna i LSS-målgrupp. Alla är varmt välkomna tillsammans med personal eller anhörig. Läs mer om vilka härliga dagar vi har framför oss nu i höst genom att klicka på texten.